HomeJAKI TOKELEKTROINŠTALACIJE

Pri novogradnjah imate na razpolago projektno dokumentacijo, v kateri je načrt električne napeljave. Na podlagi tega načrta in vaših dodatnih želja, se izvede električna napeljava v vaši hiši ali poslovnem prostoru.

Izvedba inštalacij v individualnih hišah mora biti kakovostna, saj so inštalacijska dela takšna, da vanje dalj časa ne želimo več posegati, ko so enkrat končana. Po izvedbi inštalacij se namreč izvajajo še druga gradbena dela, kar pomeni, da je treba za popravilo napak na inštalaciji razdreti ali porušiti to, kar je bilo sestavljeno ali sezidano nad inštalacijo.

Naše storitve vključujejo tako dobavo kot montažo materiala ali pa po dogovoru z investitorjem.

 

 

ADAPTACIJE

 Pogostokrat se zgodi, da se odločimo za nakup starejše hiše, stanovanja ali poslovnega objekta, ki je potreben temeljite adaptacije. Prenova elektroinštalacij v takih objektih je navadno potrebna, predvsem zato, ker se ob adaptaciji hiše ali stanovanja navadno izkaže, da je razporeditev vtičnic in stikal za nove lastnike nesprejemljiva.Posebej pa vas želimo opozoriti na slabo oziroma dotrajano električno napeljavo, ki je večkrat vzrok za požare. Prenova elektroinštalacij je nujna tudi zato, ker se v starejših stavbah navadno niti ne ve natančno, kje poteka napeljava, večinoma je celo napeljana brez cevi, kar znatno oteži tudi morebitna prihodnja manjša popravila. 

Pri Elektro Vili bomo poskrbeli za vse! Izvajamo adaptacije razsvetljav, telefonije in telekomunikacij, televizijskih razvodov, protivlomne in protipožarne zaščite, videonadzora…  Zamenjamo lahko celotno obstoječo napeljavo ali le določene dele, ki vam povzročajo težave. Električno napeljavo, vtičnice, stikala in luči lahko zamenjate tako zaradi okvare, kot zaradi funkcionalnosti, ali preprosto zato, ker želite izboljšati izgled vašega stanovanja ali poslovnega prostora.

Če želite, da nekdo prevzame skrb za adaptacijo vašega stanovanja in koordinira vse izvajalce, strokovnjake za posamezna dela, potem smo pravi za vas. Že več let sodelujemo s podizvajalci, ki izvajajo vodovodarska, keramičarska, parketarska, slikopleskarska in gradbena dela. Na ta način je delo opravljeno hitreje, saj se podizvajalci med seboj poznamo in lažje dogovorimo, kdaj kdo opravlja svoje delo.